Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

CONCURS DE CARBASSES

28 octubre 2016
CONCURS DE CARBASSES

Un any més, ha arribat a l’Acadèmia el ja tradicional concurs de carbasses de Halloween. S’han presentat més d’una cinquantena, elaborades per nens de 1er fins a 6è de primària. Ha utilitzat diferents estils, des del típic buidatge de la carbassa i la seva decoració, a la utilització de tot tipus de material reciclable que han transformat en autèntiques carbasses. No cal dir, que la imaginació ha estat un dels elements més destacables entre els nostres petits artistes. Totes elles han estat exposades al vestíbul de l’escola, i n’hi havia de terrorífiques i també de divertides. Podem dir que ha estat tot un èxit!!. 

PARC D'AVENTURES BOSC TANCAT

Després d’unes setmanes de plena activitat docent, els alumnes d’ESO i Batxillerat de l’Acadèmia vàrem gaudir d’activitats d’aventura al llarg de tot un dia. Per fer-ho, res millor que anar al Parc d’Aventures del Bosc Tancat de Cerdanyola del Vallès. Allà ens vam trobar jocs que requerien habilitat, destresa, i com no, aventura. Trobàrem ponts tibetans, tirolines, troncs oscil·lants, ponts de xarxes. En definitiva, tot un dia ple d’emocions i adrenalina.

ELS ALUMNES DE P-4 VISITEM LA LUDOTECA

Durant aquest mes, els nens i nenes de P-4 hem anat a la ludoteca del Centre Cívic. Hem anat caminant per gaudir al màxim de l’activitat. A la ludoteca ens ho hem passat d’allò més bé, jugant als seus espais de psicomotricitat i de jocs simbòlics. Hem descobert jocs nous i hem passat una bona estona jugant en grup i aprenen a relacionar-nos amb els nostres companys i companyes.

CURSA POPULAR CIUTAT D'IGUALADA

Des del centre i en especial des del departament d'esports, volem donar les gràcies a tots i totes, pares i mares, alumnes i amics per la vostra participació a la Cursa Popular d'Igualada. 

També volem destacar els podis assolits en les diferents categories pels nostres alumnes:Marcel·la Solé (1era), Laia Alonso (1era), Pol Rubio (2n), Martina Llorach (2na). Felicitats !!!!!!  

TALLER D'EMPRENEDORS

23 octubre 2016
TALLER D'EMPRENEDORS

Aquest mes els alumnes de 2n d’ESO hem estat a Caixa Forum participant d’un taller d’emprenedoria, el  caixalab experience.

Vam poder escoltar a diferents emprenedors, alguns de molt joves, explicant-nos la seva experiència. Després vàrem treballar la possible solució d’algunes necessitats humanes, aportant les nostres idees i analitzant diferents productes, invents que han estat una millora o una solució a un problema. Per exemple, un pot creure que unes pinces d’estendre la roba són un producte molt insignificant, però, van resoldre un problema. Quan s’estenia la roba sobre una corda i bufava el vent, la roba podia caure al terra; algú va detectar aquesta situació i se li va ocórrer una solució: unes pinces per fixar la roba a la corda;en realitat el món empresarial implica això, detectar una necessitat i pensar la forma de resoldre-la, aquest fet porta a crear i, alguna d’aquestes creacions tenen èxit.

I com a conclusió de l’activitat ens queda una reflexió: fem el que fem en el futur, cal que siguem perseverants en la lluita pels nostres objectius i que fem les coses amb passió.

anterior 6 7 8 9 10 11 12 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal