Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
CFGM D'ACTIVITATS FISICOESPORTIVES A SANT GERONI

La setmana passada els alumnes de CFGM d’Activitats Fisicoesportives de l’Acadèmia dins del seu procés de formació van realitzar unes seccions d’orientació i running a Montserrat. La sessió pràctica va permetre inculcar en els futurs professionals la importància d’aquesta activitat com a base i fil conductor per poder treballar una sèrie d’objectius paral·lels per assolir un desenvolupament molt més global, tant a nivell esportiu com a nivell personal. 

LES MATEMÀTIQUES A SANTA MARIA DEL MAR

Els alumnes de 5è de Primària de l’Acadèmia vam anar d'excursió a Barcelona per fer LES MATEMÀTIQUES A SANTA MARIA DEL MAR.

Després d’una breu explicació sobre l'època medieval, els guies ens va portar a veure l’Església de Santa Maria del Mar, un indret sorprenentment idoni per treballar les proporcions geomètriques, calcular àrees, descobrir les alçàries de les naus....També vam analitzar els diferents tipus de triangles i vam mesura el perímetre al Fossar de les Moreres.

Castanyada a la Censada

2 novembre 2016
Castanyada a la Censada

Cada any els alumnes de 2n celebren aquest dia en els seus centres de pràctiques mentre els alumnes de primer anem tots junts al bosc. Una divertida manera de poder gaudir de la natura i celebrar una festa tradicional, acompanyats de jocs, contes i cançons.

Enguany hem anat a la Censada amb els alumnes d’Infantil, una casa de colònies situada prop de Sta. Margarita de Montbui envoltada de bosc. Al principi del matí vam fer una caminada acompanyant els alumnes de P3 amb els que vam compartir algunes danses i cançons. Després ens vam separar i vam realitzar les activitats que cada petit grup havia preparat: vam provar els fruits de la tardor, vam fer la descoberta pel bosc, vam riure amb el conte de la Castanyera i sobretot vam cantar moltes cançons!!!

Va ser una manera diferent de trencar amb les activitats de classe, aprendre a través de la natura i fer molta pinya!

GUANYADORS DEL CONCURS DE CARBASSES DE HALLOWEEN

Ja tenim els 3 guanyadors del concurs de carbasses de Halloween d'aquest any.
El primer premi és per l'Elba March, de 1r A. Ens ha sorprès a tots i totes amb un conte molt original.
El segon premi és per l'Anna Riba, de 1r A. La seva carbassa feta amb reixes i tubs de plàstic ens ha agradat molt.
El tercer premi és per l'Abel Bernaus, de 3r A. Ha fet una carbassa amb una bruixa damunt molt simpàtica.
Felicitats als guanyadors i a tots els participants!
Happy Halloween i molt bona Castanyada!!!

PANELLETS, CASTANYES TORRADES I GALETES PER TOTS SANTS

A l’Atelier de l’Acadèmia (espai pedagògic on es combinen les competències domèstiques, artístiques i de lego robòtica), els nostres alumnes de primària han elaborat els primers panellets i castanyes torrades de Tots Sants i les galetes de Halloween d’enguany.

Amb la proximitat de la festa de Tots Sants, no podien faltar aquests elements propis de la diada. Dirigits per una professional, ens vàrem posar a treballar de valent. Coneguts els ingredients dels diferents productes a elaborar, vàrem preparar la barreja. La tasca ens va permetre barrejar pel cas dels panellets, patata, ametlles, xocolata, coco i pinya; i pel cas de les galetes, farina, llevat i xocolata. Una vegada elaborats i trets del forn, l’olor va impregnar tota la sala, fent-nos despertar unes imparables ganes de tastar-los. Però aquí no acabava la feina. Calia també posar a torrar les castanyes, que els castanyers i castanyeres que ens havien de visitar per la festa de la castanyada, havien de repartir per totes les aules de primària.

Enllestida la feina, ens va quedar la sensació de ser uns bons i genials pastissers.

anterior 5 6 7 8 9 10 11 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal