Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ELS ALUMNES DE P-5 REPRESENTEM L'OBRA TEATRAL DE SANT JORDI

Sant Jordi, patró de Catalunya, heroi pels més infants gràcies a la seva lluita contra el drac. Una festa que té un lloc preferent en les tradicions de l’Acadèmia. Representada pels nostres alumnes de P-5 dalt d’un escenari, amb els companys d’escola, els pares i avis com a espectadors. Tot un reguitzell de situacions ben diverses per veure una obra peculiar. Assajos a la classe, al pati o al passadís; nervis i corrues amunt i avall; indumentària feta pels mestres o pels pares per fer-nos sentir aquell cavaller, princesa, menestral o pagès de l’edat mitjana. Al voltant de l’escenari, el castell de cartró pedra i el drac d’escuma. Entre tots els actors, destaca el portador del drac; l’animal que es menja les persones i els ramats, el que fa por als més petits i treu foc per la boca a tort i a dret. Nervis i més nervis, fins que una vegada començada la representació, tot desapareix i l’obra enlluerna a tots els presents. Veiem els pares i avis bocabadats; no hi ha dubte que allò ha agradat i nosaltres en som els protagonistes per un dia.

Finals Comarcals de futbol sala

El nostre equip de futbol sala aleví participarà aquest dissabte 14 de maig a les finals comarcals.
Aquest equip es va formar el curs passat i ja van estar a punt d'arribar a les finals; es van quedar a les portes per pocs punts. Aquest any ho han aconseguit; han demostrat que amb esforç, treball i implicació s'obtenen resultats.
Us desitgem molta sort!

Final de temporada de Cros

El passat diumenge tingué lloc l'ultim cros del calendari (Garcia Lorca) escolar.

Tot i que el temps no acompayava gaire, els nostres esportistes assistiren a la seva cita habitual. Petits i grans, tornaren a competir i acomiadarem la temporada amb dos nous podis, un per als nostres alumnes i podi complet femeni de mares!

Felicitats a tots!

Cloenda poliesportiva dels equips benjamins

 

El passat dissabte 7 de maig es tancava la temporada dels equips poliesportius a la nostra comarca.  Per finalitzar la jornada els esportistes del nostre equip (Alex Rodríguez, Oscar Puga, Alvaro González, Guillem Cabré, Mikel Sanchez i Ruben Esteban) van gaudir d'unes activitats diferents a les habituals: inflables, tennis, spiribol, castellers, etc.
El poliesportiu és un activitat esportiva on es treballen diferents esports amb la finalitat de ser un esportista complert. Aquesta activitat implica que cada dissabte al matí, equips escolars competeixin en una lliga comarcal contra equips d'altres escoles en diferents esports: bàsquet, futbol sala, atletisme, natació i handbol. És una combinació d'esport d'equip i individual.
Volem felicitar al nostre equip de poliesportiu benjami pel seu esforç i dedicació.

 

ORIOL BERENGUER I GEORGINA ZANELLI GUANYADORS DEL CONCURS CULTURAL ESPORTIU

Cada any té lloc el concurs cultural de dibuix on els alumnes de les diferents escoles de la comarca de l'Anoia han de dibuixar una mascota o un dibuix relacionada amb l'esport escolar. Un any més, tenim guanyadors de la nostra escola. 
De moment han anunciat els guanyadors de la categoria benjamí:  
1r lloc Oriol Berenguer
3r lloc Georgina Zanelli
tots dos en categoria de dibuix.Moltes felicitats per la vostra creativitat!

anterior 16 17 18 19 20 21 22 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal