Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
EDUCADORES DE L’ACADÈMIA AL CONGRÉS INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ INFANTIL DE MADRID

Els passats dies 7 i 8 de maig, les educadores de la llar d'infants de l'Acadèmia vam anar a Madrid per assistir al Congrés Internacional d'Educació Infantil 'Buscando la Excelencia Educativa' organitzat per AMEI-WAECE (Asociacion Mundial d'Educadores Infantiles), amb el lema 'Sóc mestre i estic orgullosa de ser-ho'. 

Han estat unes jornades molt intenses i interessants en les que s'ha parlat de com aconseguir el desenvolupament integral dels infants i millorar l'educació dels nens i nene de 0 a 3 anys en tots els seus vessants. Entre les activitats, destaquem la conferència de Fernando Alberca de Castro, 'Tots els nens poden ser Einstein', el magnífic espectacle 'Teatrillos impulsores de las Inteligencias' de Fran Herranz i la xerrada de Javier Urra 'Posant les bases d'una educació de qualitat'.


Ha estat una gran oportunitat, hem vist nous materials i hem après noves tècniques per poder aplicar i millorar en la nostra tasca de cada dia.

MOVERS

18 maig 2016
MOVERS

El divendres 13 de maig, els alumnes de 6è de Primària van realitzar l’examen d’anglès de Young Learners de Cambridge English Movers a la mateixa escola.

 

Després d’una llarga preparació i moltes hores de pràctica, finalment va arribar el dia. Estem segurs que hauran anat molt bé i que els resultats seran els esperats.

 

Tots els alumnes aconseguiran un certificat acreditatiu dels coneixements en les diferents àrees avaluades. Tots els exàmens de Cambridge són símbol de prestigi i de coneixement de la Llengua Anglesa. Tenen un reconeixement internacional, convertint-los en un referent per universitats i empreses des del nivell bàsic.

 

Molta sort a tots! Good luck!

PROJECTE SardaTic

11 maig 2016
PROJECTE SardaTic

El passat dissabte, els alumnes de 3r d’Educació Primària vam participar a la cloenda la cloenda del projecte SardaTIC on vam mostrar l’aprenentatge de la sardana i la cobla que hem  assolit al llarg d’aquests últims mesos a través de les TIC. 

Un cop acabada l’exhibició , el nostre treball i esforç va ser obsequiat amb un diploma de participació i una xocolatada per als gairebé 200 participants d’aquesta activitat.   

Enguany, aquesta ha estat la segona edició del projecte SardaTIC a Igualada, un proposta telemàtica que a apropa la tradició de la Sardana i la Cobla a través de les noves tecnologies. Al llarg d’aquest curs escolar, SardaTIC ha arribat a gairebé 2.500 alumnes d’arreu de Catalunya repartits en un total de 13 grups de treball.  La nostra escola, juntament amb l’Ateneu Igualadí, ha estat una de les promotores en la consolidació del projecte a Igualada.

Moltes gràcies SardaTIC per tot allò que ens has ensenyat!

LA FLORA

11 maig 2016
LA FLORA

Ja fa més d’un any que la Flora és la nostra mascota d’Escola Verda, una flor-bombeta molt simpàtica que representa els valors del nostre centre en qüestió de reciclatge, reducció de la llum i el malbaratament de l’aigua, incloent també una alimentació sana i saludable.

 

La Flora va néixer fa dos anys de la mà de l’Abril Samaniego, una alumna que en aquell moment estava cursant 1r d’ESO, i que va ser l’afortunada de dibuixar la mascota guanyadora, una mascota que actualment representa l’Escola Verda. A partir d’aquella idea l’Abril va saber donar-li forma i actualment la tenim físicament a les nostres aules. Aquesta floreta es situa cada setmana en una classe de l’escola, juntament amb el seu conte, a través del qual intenta ensenyar a grans i petits el respecte pel medi ambient.

Junts cuidem el medi ambient!

ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’ACADÈMIA VISITEN EL CENTRE DE REGULACIÓ GENÒMICA

Els alumnes de 1er de batxillerat de l’ Acadèmia Igualada, vàrem visitar el CRG situat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.  La visita de les instal·lacions i les pràctiques realitzades ens van permetre apropar-nos a la tasca que desenvolupen els científics d’arreu del món.

El Centre de Regulació Genòmica (CRG) treballa per comprendre la complexitat de la vida, del genoma a la cèl·lula, fins a un organisme complet, i la seva interacció amb l’entorn. Tot això, mitjançant un equip multidisciplinari que connecta la biologia amb la física, les matemàtiques, la química i la medicina.

La part més interessant va ser la realització d’una pràctica de regulació de l’expressió gènica en el desenvolupament de cèl·lules mare neuronals, utilitzant les  tècniques  PCR i electroforesi. El treball realitzat ens va permetre constatar la importància de la investigació científica.

 

anterior 15 16 17 18 19 20 21 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal