Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

MERCAT D'EMPRENEDORS

25 maig 2016
MERCAT D'EMPRENEDORS

Dissabte passat els alumnes de 5è de primària vam muntar les nostres paradetes al mercat d'emprenedoria, a la plaça Pius XII d'Igualada.
La diada va ser un èxit. El bon temps i la il·lusió amb la que hi vam participar, va propiciar una molt alta participació de famílies i curiosos.
Només dir-vos que vam acabar tots els productes que havíem fabricat.
Moltes gràcies a tots per ajudar-nos!!

SETMANA DE LES CIÈNCIES

La setmana passada vam celebrar a l'Acadèmia Igualada la setmana de les Ciències, i es va finalitzar amb la Fira de la Ciència, on els alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat repartits en deu carpes van poder mostrar experiments molt interessants a pares, mares i alumnes de l'escola que es van acostar a les parades del pati de l'escola. Va ser una setmana científica, molt interessant per a tots els participants, ja que es van posar a la pell dels científics i van haver de posar en pràctica la seva oralitat per explicar amb tot tipus de detall els diferents experiments que oferien al públic assistent. 

CAMINADA A MONTSERRAT

24 maig 2016
CAMINADA A MONTSERRAT

Aquest diumenge, un bon grup de famílies de l’Acadèmia hem participat en la segona edició de la caminada a Montserrat, organitzada per l’AMPA de l’escola. L’organització va preveure diferents sortides, totes elles adequades als diferents nivells de dificultat. Un grup nombrós va sortir des de Igualada abans de la matinada; un segon grup s’hi va afegir a Can Massana i per últim el més petitons s’hi van afegir a Santa Cecília. Tots junts vàrem arribar al nostre destí, on vàrem poder fer un bon esmorzar i explicar amb tot detall les diferents anècdotes sorgides durant el trajecte.

CONTROLES ?

24 maig 2016
CONTROLES ?

Aquesta setmana els alumnes de 2n cicle d’ESO de l’Acadèmia hem visitat l’exposició CONTROLES?, organitzada pel Departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada i que pretén prevenir el consum de drogues.

Podríem concloure i resumir l’exposició dient:

-       SIGUES LLIURE!

-    NO T’ESCLAVITZIS AMB CAP SUBSTÀNCIA QUE MÉS TARD O MÉS D’HORA ET PERJUDICARÀ.

-       SIGUES TÚ MATEIX!

-       ESTIMA’T!

CAMPIONS COMARCALS DE FUTBOL SALA

Aquest cap de setmana ha estat molt especial pel nostre equip de futbol sala. El dissabte jugaren les finals comarcals on passaren els quatre millors equips de la lliga disputada durant tota la temporada. Després de jugar dos partits molt intensos i ajustats, fins i tot amb tanda de penals, van aconseguir quedar els primers!.

Això els va portar a jugar el diumenge, la final territorial en representació de la comarca de l'Anoia. Els altres equips presents eren de les comarques del Bages, el Garraf i l'Alt Penedès. Disputats els partits, vàrem quedar tercers.

Aquest equip tanca la temporada amb bons resultats i com diuen els mateixos esportistes, és com un somni fet realitat.

 Moltes felicitats a tot l'equip per l'esforç i treball mostrat.

 

anterior 14 15 16 17 18 19 20 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal