Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ALUMNES DE L'ACADÈMIA A LES FINALS DE NATACIÓ

El passat mes de maig quatre alumnes de l'escola (la Blanca, l'Anna, el Guillem i l'Isaac) van arribar a la fase territorial de natació, on van participar com equip a la prova de relleus representant l'Anoia.
Tot i no ser guanyadors els felicitem pel seu esforç i haver arribat tan lluny! 

DIA MUNDIAL DEL MEDIAMBIENT

Els cartells guanyadors del Dia Mundial del Mediambient han estat aquest de l'Aina Guillen i també el de l'Oriol Prat. Felicitats!!

REPRESENTACIÓ DE SANT JORDI AL TEATRE ATENEU

Els alumnes de 6è de Primària van actuar al teatre Ateneu el passat dimarts 24 de maig amb una versió de la llegenda de Sant Jordi en anglès. Sant Jordi va poder salvar la princesa del drac ferotge que atacava tot el poble, però canviant una mica el guió original, el cavaller tenia feina al seu castell i no va poder quedar-se amb la seva princesa.


Vam passar-ho molt bé teatralitzant als personatges i ballant coreografies d'allò més conegudes com "It's raining men" o "I gotta feeling".

LITTLE RED

31 maig 2016
LITTLE RED

El passat dia 26 de maig els alumnes de 2n de Primària A i B van anar al teatre de l'Aurora a veure una obra en anglès: Little Red.

Aquesta no era la història de la caputxeta que coneixíem! Aquest cop el dolent no era el llop, sinó la caputxeta! Ens ho vam passar d'allò més bé cantant i participant a l'obra i sobretot, ajudant a la caputxeta a no ser tan trapella.

 

Ja estem esperant la propera!

ALUMNES DÈ 6è DE L’ACADÈMIA D’EXCURSIÓ A LA FOU

El passat divendres, dia 21 de maig, els i les alumnes de sisè vam poder gaudir d’una bonica sortida a la Fou de Sant Martí de Tous. Plegats, vam delectar-nos  observant un bonic paisatge primaveral  fins a arribar al Toll Gran. A més, vam tenir l’oportunitat de visitar el poble i passar una agradable estona jugant a diferents jocs. Ens ho vam passar d’allò més bé!

 

anterior 12 13 14 15 16 17 18 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal