Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
CRÈDIT DE SÍNTESIS A LONDRES

Un nombre important d'alumnes de 1er d'ESO estem realitzat el nostre crèdit de síntesí a la ciutat de Londres. La inmersió lingüística és un dels motius de l'activitat. Ens veurem la setmana vinent.

JA SOM BATXILLERS

16 juny 2016
JA SOM BATXILLERS

Adéu a una altre promoció. Cada curs acomiadem una promoció, any rere any van passant alumnes, històries, records inoblidables; cadascun d'ells aporta quelcom diferent.

Enguany els de 2n de batxillerat han comptat amb l'assistència a l'acte de la diputada al Parlament de Catalunya, Maria Senserrich i, del padrí Magí Senserrich. Dels seus discursos hauran tret allò que podran utilitzar al llarg de la seva vida estudiantil i laboral.

És estrany i rar; tots asseguts, arreglats, atents a les paraules dels oradors. Silenci sepulcral. Però al llarg dels dos intensos anys de suor i colzes, de hores i hores intempestives d'esforç i tasses de cafè, finalment s'ha acabat l'etapa del batxillerat. Encara ens queda la gran travessa de la Selectivitat...

Aquí estan presents futurs enginyers, farmacèutics, professors, economistes, advocats, periodistes. El futur està a la volta de la cantonada. Ara us toca canviar la societat, ser partícips d'aquesta i posar el vostre granet de sorra.

Només ens queda desitjar-vos unes bones vacances abans de començar el nou trajecte. Sort!

ELS ALUMNES DE P5 ENS HEM GRADUAT

Divendres 10 de Juny va tenir lloc la graduació dels alumnes de P5, que deixen enrera la seva etapa a Educació Infantil per passar el proper curs a primària.

Tot i ser un canvi d’etapa, en realitat és una continuació del que ja saben fer tan bé i que han après des de P3, passant de ser els grans del pati petit als petits del pati gran.

Acabat l'acte, petits i grans van poder gaudir un berenar. Els més grans orgullosos de la fita, els més petits jugant i divertint-se com correspon a un infant.

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Aprofitant la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, els alumnes de primària hem realitzat tot un seguit de joguines a partir de material reciclat. El resultat ha estat la fabricació d'un nombre important de joguines que ens han permès jugar al pati durant la celebració de la diada.

ELS ALUMNES DE 6è ENS HEM GRADUAT

El passat dilluns, els alumnes de sisè de primària ens vam graduar. Va ser un acte molt emotiu ja que ens van acompanyar les nostres famílies i tots els mestres de l’etapa de Primària juntament amb la direcció de l’escola.

També, vam agrair molt les paraules de benvinguda a la nova etapa, i d’ànims per encarar aquest nou repte que se’ns presenta, de part de les nostres companyes de l'ESO.

Gaudint de la música del Xavi, professor de música que acompanyava les paraules sinceres de les nostres mestres, vam passar una estona mont entranyable fins que vam poder enlairar barrets i gaudir del nostre moment

anterior 10 11 12 13 14 15 16 siguiente
Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal