Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

CANTATA DE NADAL

21 desembre 2016
CANTATA DE NADAL

El passat divendres 16 de desembre l’espai esportiu Mont-Aqua de Santa Margarida de Montbui va acollir el ja tradicional Concert de Nadal de l’Acadèmia, on més d’un miler de persones assistents van poder gaudir de l’acurada interpretació de nadales i cançons de Nadal, acompanyades d’una important coreografia a càrrec dels alumnes de les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

L’esdeveniment va començar amb la projecció d’un making-of amb una selecció d’imatges dels pessebres fets a les diferents cases dels nostres alumnes.  El concert va ser el resultat de l’important implicació i treball desenvolupat per part de tota la comunitat educativa del centre. Una mostra del tractament diferencial que l’Acadèmia ha adoptat vers la música fent-la present en el seu dia a dia, utilitzant-la com una eina de dinamització cultural i social.

Acabada la Cantata només va caldre desitjat a tots els presents unes Bones Festes de Nadal.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal