Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

TALLER DE LECTURA

14 desembre 2016
TALLER DE LECTURA

En el curs de P-5 es comença l’ emocionant procés de l’aprenentatge de la lectura i l’escola ofereix als alumnes del Cicle Superior d’Educació Infantil compartir i col·laborar en aquest moment tant especial.

Llegir implica fer-se gran, sensació de domini, de reconèixer incògnites del seu entorn i l’infant es meravella de poder-ho fer. És un camí progressiu, que s’hi arriba de mica en mica i amb diferents velocitats i no tots de la mateixa manera ni per el mateix camí, per això l’escola ofereix moltes estratègies i activitats per poder ajudar a tots els alumnes.

El taller es fa un cop a la setmana i consisteix que aquets futurs educadors (alumnes del cicle superior ) coneguin el procés de la lectura i siguin un element motivador per l’alumne. Els nens es preparen per compartir un temps amb un referent que també els espera; i setmana a setmana es construeix un vincle emocional que acompanya al fet d’aprendre a llegir.

Poc a poc i amb les diferents activitats que es realitzen a l’escola ( memoritzacions de dites, cançons, ritmes sil·làbics…)   els nens aprenen a llegir  tant discriminant els fonemes agrupant-los per construir paraules, com de forma global i analitzant els fonemes que el formen.

Desitgem sort i entusiasme a tots els que fan possible aquest taller de lectura !!!!!!!!!!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal