Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ESTEM D'INTERCANVI A STADE (ALEMANYA)

Any, rere any, l’Acadèmia organitza un intercanvi d’alumne de 4rt d’ESO i 1er batx, amb alumnes alemanys. La convocatòria d’enguany s’ha realitzat amb l’escola Atheneaum de Stade, ciutat propera a Hamburg.

 

L’Acadèmia posa en pràctica la necessitat que els nostres alumnes tinguin interès de comunicar-se en llengua anglesa i alemanya, amb alumnes d’altres països. L’intercanvi ha de permetre als nostres alumnes adquirir un nivell que els ha d’ajudar en el seu futur professional.

 

Durant les dues setmanes, els nostres alumnes conviuran amb famílies alemanyes, amb les quals la llengua de comunicació serà l’anglès o l’alemany. A la vegada, està previst que els joves igualadins participin en diferents  classes amb els companys alemanys. També està previst la visita de diferents llocs d’interès cultural i històric, així com conèixer les tradicions pròpies del territori.


Esperem que la immersió lingüística sigui tot un èxit, a l’igual que l’estada.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal