Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
PANELLETS, CASTANYES TORRADES I GALETES PER TOTS SANTS

A l’Atelier de l’Acadèmia (espai pedagògic on es combinen les competències domèstiques, artístiques i de lego robòtica), els nostres alumnes de primària han elaborat els primers panellets i castanyes torrades de Tots Sants i les galetes de Halloween d’enguany.

Amb la proximitat de la festa de Tots Sants, no podien faltar aquests elements propis de la diada. Dirigits per una professional, ens vàrem posar a treballar de valent. Coneguts els ingredients dels diferents productes a elaborar, vàrem preparar la barreja. La tasca ens va permetre barrejar pel cas dels panellets, patata, ametlles, xocolata, coco i pinya; i pel cas de les galetes, farina, llevat i xocolata. Una vegada elaborats i trets del forn, l’olor va impregnar tota la sala, fent-nos despertar unes imparables ganes de tastar-los. Però aquí no acabava la feina. Calia també posar a torrar les castanyes, que els castanyers i castanyeres que ens havien de visitar per la festa de la castanyada, havien de repartir per totes les aules de primària.

Enllestida la feina, ens va quedar la sensació de ser uns bons i genials pastissers.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal