Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
ELS VISITEM EL TALLER ENRIC OROBITG

Els alumnes de Cicle Inicial vam visitar el poble de Verdú, aprofitant la visita al taller “Enric Orobitg”. Abans d’entrar-hi i aprendre tot el procés de creació d’una peça de ceràmica, vàrem poder comprovar com és la vida habitual d’un poble, el seu entorn rural, els paisatges que l’envolten i les feines més habituals relacionades amb la pagesia i la ceràmica.

Al cap d’una estona, va arribar la monitora que ens va acompanyar fins al taller. Allà vam veure tots els passos que segueixen els terrissaires per a crear una obra mestra: l’obtenció del fang de la bassa, el funcionament del forn, la utilització del torn i l’elaboració d’una peça de ceràmica.

Dirigits pel mateix mestre Enric, vam gaudir de l’ofici dels terrissaires realitzant la nostra pròpia figura: un peix (els alumnes de 1r) i un pingüí (els alumnes de 2n).

Tan aviat com estiguin les nostres peces cuites, ens les portaran a l’escola i les podrem decorar amb pintures de colors!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal