Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

LA FAMÍLIA

17 octubre 2016
LA FAMÍLIA

Aquest trimestre els alumnes de 2n de CFGS d’Educació Infantil estem treballant la família, el primer agent socialitzador de l’infant, encarregat de cobrir les seves necessitats però també de donar-li una educació.

Vam començar buscant una definició adequada i vam seguir treballat la seva evolució i les tipologies de família, inclús hem dibuixat la nostra i hem fet un mural! Ara ens hem detingut a parlar sobre l’educació que es dona a casa, doncs com s’acostuma a dir: cada família és un món. Sabíeu que hi ha 4 tipus d’estils educatius? Segons la teoria de Maccoby i Martin les famílies es poden dividir en democràtiques, autoritàries, permissives i negligents. Per tal de comprendre cada estil ens hem dividit en grups , a través dels quals buscarem i plantejarem exemples que ens ajudin a aproximar-nos-hi.

Com a futurs educadors cal entendre la important tasca educativa que tenen els pares, i buscar el millor model per orientar-nos junts en aquest camí, doncs cal que família i escola treballin plegats per convertir aquest infants en grans personetes!

Podeu seguir les nostres activitats al nostre bloc: eduinfantil.wordpress.com

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal