Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

JA SOM BATXILLERS

16 juny 2016
JA SOM BATXILLERS

Adéu a una altre promoció. Cada curs acomiadem una promoció, any rere any van passant alumnes, històries, records inoblidables; cadascun d'ells aporta quelcom diferent.

Enguany els de 2n de batxillerat han comptat amb l'assistència a l'acte de la diputada al Parlament de Catalunya, Maria Senserrich i, del padrí Magí Senserrich. Dels seus discursos hauran tret allò que podran utilitzar al llarg de la seva vida estudiantil i laboral.

És estrany i rar; tots asseguts, arreglats, atents a les paraules dels oradors. Silenci sepulcral. Però al llarg dels dos intensos anys de suor i colzes, de hores i hores intempestives d'esforç i tasses de cafè, finalment s'ha acabat l'etapa del batxillerat. Encara ens queda la gran travessa de la Selectivitat...

Aquí estan presents futurs enginyers, farmacèutics, professors, economistes, advocats, periodistes. El futur està a la volta de la cantonada. Ara us toca canviar la societat, ser partícips d'aquesta i posar el vostre granet de sorra.

Només ens queda desitjar-vos unes bones vacances abans de començar el nou trajecte. Sort!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal