Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
Ens ho passem bé comprant de forma saludable

El passat dilluns, 18 d’abril, els i les alumnes de sisè de Primària vam participar en un taller de compra saludable organitzat pel supermercat Caprabo.

 

El taller es va dividir en tres parts. En primer lloc, vam fer memòria de la distribució que segueixen els diferents aliments dins la piràmide alimentària.  En segon lloc, per grups, vam elaborar un menú saludable. Acte seguit, i tenint en compte les indicacions prèviament donades per la monitora encarregada de l’activitat, vam tenir l’oportunitat de simular la compra dels ingredients necessaris per dur a terme la proposta elaborada. Finalment, i en tercer lloc, vam fer una activitat de síntesi apilant, per grups, tots els productes prèviament comprats en una petita piràmide de cartró. Demostrant, així, tots els coneixements que havíem repassat durant les dues activitats anteriors.

Que bé que ens ho vam passar recordant la importància de seguir una bona dieta saludable!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal