Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
VIATGE ROMA (2n BATXILLERAT)

Els alumnes de 2n de Batxillerat vam emprendre ruta cap a una de les ciutats amb més història que hem trepitjat mai, després de mesos, i mesos escollint quin seria el destí del nostre viatge… Roma va ser la ciutat escollida, i no va ser pas una mala elecció.

En arribar a Roma, després de deixar les coses a l’hotel, va començar la visita per la ciutat. Vam estar al Colisseu, al Fòrum Romà, al Palatí, a plaça Espanya, als Museus Vaticans i a la Capella Sixtina, a la Basílica de Sant Pere del Vaticà, a les Catacumbes de Sant Calixte, a la Via Appia Antica, al Panteó, al Campidoglio, al Trastevere.

Malgrat el temps no va acompanyar gaire, van ser cinc dies inoblidables, plens de cultura, de diversió i, sobretot de bellesa; les hores passaven volant, perdíem la noció del temps i quan menys ens ho esperàvem ja havíem de tornar cap a Igualada, sens dubte haguéssim allargat el viatge uns quants dies més.

A reveure Roma!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal