Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
HEM VISITAT EL CIRC RALUY

Aquests dies, prop de la nostra escola, hi ha instal·lat el Circ Raluy. Un circ amb unes característiques molt peculiars, ja que, en realitat, és un circ-museu i és com un passeig per la historia del món circense. Fou fundat als anys 70 per Lluís Raluy i la seva esposa Marina Tomàs, que era filla d’Igualada.

El que té d’especial, és la passió dels seus membres per recuperar, restaurar i ampliar la col·lecció de carruatges de circ antics, amb la intenció de reviure l'essència tradicional de l'espectacle basat en la vida nòmada, el treball en família i la proximitat amb el públic.

És per tot això, que aquest matí, els alumnes d’E. Primària hem anat a visitar-ne les instal·lacions i, hem admirat els diferents carruatges, i gaudit de les explicacions d’un dels components de la companyia, a part d’assistir a un assaig d’una de les actuacions que faran aquest vespre.

Ha estat una experiència molt especial, i màgica.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal