Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

L'hora del conte

17 febrer 2014
L'hora del conte

Hi havia una vegada…. Així és com hem començat aquests dies les classes d’Expressió. Durant aquest segon trimestre hem après com explicar un conte, fent exercicis de modulació de veu, perdent la vergonya davant dels nostres companys i inclús rebent els bons consells d’una experta narradora de contes, la Mònica Torra. Ara però ha estat el torn dels alumnes, i durant aquests dies han estat ells els encarregats de preparar-se un conte i explicar-lo als seus companys. A la classe hem situat el racó del conte  i allà els alumnes s’han enfrontat a un dels moments més agredolços de l’any: l’hora del conte. On han posat a prova tot el seu aprenentatge.

I aprofitant que estem en una escola que té totes les etapes, les mestres de P3 ens han obert les portes de les seves classes perquè els alumnes puguin explicar els contes en un context més real, amb els nens d’infantil. Un espai en el qual els alumnes es sentiran més còmodes però en el que hauran de captivar a un públic més exigent.

Esperem que sigui una gran experiència per a tots!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal