Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

ESQUIADA 2014

22 gener 2014
ESQUIADA 2014

El passat dilluns dia 13 de gener, a les 6 de la matinada, professors i alumnes de 5è de primària fins a 4rt d’ESO vàrem pujar a un autocar en direcció a l’estació d’esquí de la Masella. Teníem un neguit dins el cos, una barreja d’emoció, por i ganes d’arribar, fet que no ens ha deixat dormir durant tot el trajecte. Cap a quarts de nou ja ens estàvem calçant els esquis, disposats a realitzar les primeres baixades per la neu.

La dinàmica de cada dia era: dues hores de classe amb monitors experimentats, més una hora d’esquí amb vigilància. Dinar i dues hores més  d’esquí  amb vigilància. A la tarda nit també vàrem realitzar activitats com ara curses d’orientació, festa de comiat i entrega de diplomes.

Tristos, però a l’hora contents d’haver gaudit d’aquesta gran esquiada arribàvem a Igualada dient-nos els uns als altres que l’any vinent repetiriem. Ha estat una esquiada on el temps ens ha acompanyat, on ens hem fet més amics, on hem practicat molt d’esport i sobretot, on hem après i millorat el nostre nivell d’esquí.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal