Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
PER NADAL.... MOLTA SOLIDARITAT

A l’època de Nadal, on es transmeten molt els sentiments d’amor, pau, estima i solidaritat, a l’escola hem volgut participar en dues campanyes solidàries: una és la recollida d’aliments per les famílies més necesitades de la comarca col·laborant amb Càritas; i l’altre, l’aportació econòmica en col·laboració amb la Marartó de TV3, que aquest any és sobre les malalties neurodegeneratives.

En totes dues hem comptat amb molta participació i això ha fet que tinguem una gran aportació a fer i, oferir la nostra ajuda a qui ho necessita; tot això gràcies a vosaltres. En la recollida d’aliments podem dir que ha augmentat respecte la recollida de l’any anterior. Fins i tot, des de Càritas ens van felicitar per la gran quantitat d’aliments recollits. En la recollida econòmica, per ser la primera vegada que es realitza no ens hem quedat gens curts i la nostra aportació de 1392,2 € de segur que tambè serà de gran ajuda. 

Per això, des de la Comissió UNESCO i en nom de l’escola us volem agrair la vostra col·laboració en les diferetns campanyes. Moltes gràcies!

 

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal