Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

Setmana de la Música

25 novembre 2013
Setmana de la Música

Al llarg de la setmana passada, i amb motiu de la festivitat de Sta. Cecília, patrona dels músics, a l’Acadèmia vam celebrar la Setmana de la Música posant especial atenció en els ritmes, els instruments de percussió i la Batucada.

Des dels més petits d’Educació Infantil fins als més grans de Primària i  de Secundària vam  poder participar en les nombroses activitats que estaven previstes.

Vam  gaudir de diferents audicions de música en viu , interpretades  pel nostre especialista de música Xavi Piñol i per alguns dels alumnes de la nostra escola. També vam treballar diversos conceptes musicals en varies sessions didàctiques percussionistes i en un divertit i laboriós taller de construcció d’instruments amb material reciclat.

Ens van visitar el percussionista Santi Bertran, professor de l’escola de Música “LAM” i el pare de l’escola David Murga qui ens van mostrar els secrets de la batucada i de la bateria respectivament!

La Setmana de la Música va acabar el divendres 22 de novembre a la tarda amb l’actuació de la batucada “Batinkat” al pati de l’escola.

Enguany cal agrair la col·laboració dels alumnes, pares i mares de l’Acadèmia i de l’Escola de Música “LAM” en l’organització d’aquesta musical i intensa setmana.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal