Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
CELEBREM LA SETMANA DE LES CIÈNCIES

Enguany hem celebrat la primera edició de la Setmana de la Ciència i els cursos de les etapes de Primària i Secundària hem dut a terme diferents activitats relacionades amb la ciència. Així, el dimecres dia 20 de març, vàrem presentar al pati de l’escola, els experiments científics treballats als laboratoris del centre. Cada curs disposava d’una parada on ensenyar els seus experiments. I eren els mateixos alumnes els encarregats de presentar i exposar el treball realitzat. Per això, durant tot el matí i tota la tarda, els pares i familiars van poder assistir a l’explicació dels diferents experiments.    

No cal dir, que els alumnes han gaudit d’una activitat que serà difícil d’oblidar, i a la vegada, han tingut la oportunitat de mostrar tot el treball fet a l’escola relacionat amb l’expressió oral, ja que aquest és un objectiu didàctic que ens proposem i una competència indispensable pel bon desenvolupament de l’alumnat.

Aquesta activitat ha estat tot un èxit i l’equip docent i l’alumnat ja esperen poder-ho repetir en properes edicions.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal