Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
Els alumnes de 4t de Primària participen a la Cantata Escolar

El passat dilluns 18 de març, els alumnes de 4t d’Educació Primària de l’Acadèmia vàrem participar a l’onzena edició de la ja tradicional cantata escolar, una iniciativa de l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i amb la participació de l’Escola de Música d’Igualada , l’Escola de Municipal de Teatre “La Tarima”, l’Escola d’Art “Gaspar Camps” i amb el suport del Patronat Municipal d’Esports d’Igualada.

Enguany, les cançons que hem estat treballant al llarg d’aquest segon trimestre han estat les de la cantata anomenada “Pessigolles” que, a través de la vivència d’en Josep i els sentiments que es desperten en ell davant les dificultats que té per adaptar-se a un nou entorn, denuncia la intolerància d’una part de la nostra societat.

La direcció musical d’aquesta activitat va anar a càrrec de la Montserrat Roset qui, un cop acabada la visita que va fer a la nostra escola el divendres anterior per tal de “polir” els últims detalls musicals pel concert final, ens va felicitar per la feina ben feina i l’alt nivell interpretatiu de les cançons.

En el concert final, un públic molt nombrós va omplir de gom a gom la pista principal del Pavelló de les Comes per veure els més de 650 alumnes de 4t d’Educació Primària de la majoria d’escoles d’Igualada i entorn que vàrem participar en aquesta activitat

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal