Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
CAMPIONAT DE SLOT-SCALEXTRIC ESCOLAR

Amb motiu del 17è. aniversari del Campionat  d’Espanya de Slot-SCALEXTRIC, els/les alumnes de 6è d’E. Primària vàrem participar en el  campionat escolar de Scalextric, organitzat per l’Associació Catalana de Slot i Fira d’Igualada.

Primer de tot, els organitzadors ens van deixar fer unes curses que no puntuaven.  L’objectiu era tenir una presa de contacte amb els comandaments, les pistes i els cotxes. Després de tot això, es va passar a les curses classificatòries. Els cinc que van obtenir millors resultats, van poder participar en la Final que se va celebrar el divendres a les cinc de la tarda. Els guanyadors  van rebre com obsequi un Scalextric  i els finalistes, un cotxe també de la mateixa marca.

Com sempre, va ser una experiència molt divertida i interessant, en la qual  calia no deixar-se portar per les ganes de córrer en els trams que exigien un millor domini del control a més a més, de  tenir  una bona estratègia per arribar guanyador a la meta.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal