Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES
Alemanys de l’escola Berufskolleg am Wasserturm de Bocholt conviuen amb alumnes de l’Acadèmia

Els alumnes de primer de batxillerat han participat en un nou intercanvi amb l’escola alemanya Berufskolleg am Wasserturm de Bocholt .

Durant els dies que han conviscut amb nosaltres, han realitzar tota una sèrie d’activitats que han anat des d’excursions per conèixer el més destacat del nostre territori com són les caves de Sant Sadurní d’Anoia, la Pedrera i el Parc Güell, o el Museu Paperer de Capellades, com a participar en activitats pròpies d’estudiants per aprofundir en el coneixement de la llengua castellana .

Durant la seva estada no ha faltat el recorregut pels indrets més destacats de la nostra ciutat i han finalitzat la seva visita aquest dimarts, on han estat rebuts per les autoritats del nostre Ajuntament amb un acte de grat record.

Després de conviure amb les famílies dels nostres estudiants esperem que aquesta relació d’amistat no acabi un cop acabat l’intercanvi i que, algun dia, ens puguem tornar a retrobar tots!

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal