Notícies Acadèmia Igualada

Els recursos materials i humans de l’Acadèmia Igualada es complementen amb una intensa acció tutorial que té cura de la formació acadèmica i humana de l’alumne/a.

Tel. 93 803 14 94

NOTÍCIES

El nostre hort

2 maig 2012
El nostre hort

És necessari i convenient conscienciar als nens de la importància de l’entorn natural, de la seva cura i del respecte que es mereix. 

És per això, que aquí a la Llar, com ja sabeu molts dels pares de l’escola, hem fet un hort urbà on plantem cebes, pastanagues, enciams, pèsols, tomàquets, carbassons, cogombres, bròquils… L’objectiu és veure com els plantem, creixen i observar la transformació que pateixen des de que són una llavor fins que arriben al nostre plat i ens ho podem menjar. 

Els nens es senten implicats en la feina i gaudeixen amb les activitats posteriors que se’ls proposa com per exemple tastar els fruits collits (amanides, etc.), o utilitzar-los per altres finalitats (pintar amb maduixes, estampar pintura amb pastanagues, etc.)

 Esperem ajudar a aquests infants a créixer amb un respecte especial cap al món que els envolta, fet que els ajudarà a ser millors persones.

Escola verda
Escola verda
Escola verda
Escola verda
European Commission
ECHE
Copyright © 2010 - C/ Sant Josep, 110-112 - 08700 Igualada - Nota legal